Nosturiexpertit håller lyftanordningarna i skick

Nosturiexpertit Oy – Nosturilloyds är ett oberoende expertsamfund. Vi levererar besiktnings-, mätnings- och utbildningstjänster med anknytning till lyftanordningars säkerhet och teknik. Vi erbjuder smidig och sakkunnig service, oberoende av tidpunkt och plats.

Gediget och brett yrkeskunnande

Vi erbjuder alla ägare av lyftanordningar jämlik och opartisk besiktning av lyftanordningar i hela landet. Hos oss är dina lyftanordningar i kompetenta händer. För tillfället sysselsätter vi 16 ordinarie inspektörer på olika håll i Finland.

Alla våra arbetstagare har kompetens för driftsättning och återkommande besiktning av lyftanordningar. En del av dem har också specialiserat sig på t.ex. NDT-besiktningar, grundliga periodiska inspektioner och mobil utrustning. Vi är väl förtrogna med olika tillverkares enhetsutbud.

Opartisk och sakkunnig service.

I affärsverksamheten följer vi samma opartiska, konkurrenskraftiga och kostnadsberoende prissättning för alla användare av tjänsterna. Vi månar oss om kvalitet och god service i allt vi gör.

Vi utvecklar oavbrutet vår verksamhet så att vi alltid snabbt tar föreskrifter och bestämmelser i beaktande. Vi korrigerar noterade brister så snabbt som möjligt i enlighet med kvalitetssystemet.

Kalla en kranexpert till platsen!

Kontakta oss när du behöver hjälp med besiktningar eller mätningar gällande lyftanordningar. Vi betjänar flexibelt överallt i hela Finland. Du når oss per telefon, e-post eller direkt med formuläret här intill.

Suosittele meitä

Kontakta din Nosturiexpertit!

Nosturiexpertit Oy - Nosturilloyds
Kytäjänkatu 23A,
05830
HYVINKÄÄ
nosturiexpertit@nosturiexpertit.fi
FO-nummer: 0853198-1
www.nosturiexpertit.fi

Kaipaatko lisätietoja palveluista?

Jätä yhteydenottopyyntö lomakkeella, palaamme pian asiaan.

Haluan, että minuun otetaan yhteyttä

puhelimitse
sähköpostilla

Need more information about our services?

Leave a contact request using the form, and we’ll get back to you as soon as possible. 

I want to be contacted by

phone
e-mail

Vill du veta mer om tjänsterna?

Lämna en begäran om kontakt med formuläret, vi kontaktar dig så fort vi kan.

Jag önskar att man tar kontakt med mig

per telefon
per e-post

  • Finas
  • Luotettava Kumppani
  • Tukes